fbpx
Cosul Tau

Livrarea comenzilor

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0740200676. Colegii nostri de la Suport (program 10-15) vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

Modalitati de livrare

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 300RON livrarea standard este gratuita.

Livrare prin curier (standard) cost 17RON

Timpul de livrare este de 24 – 48 h din momentul in care curierul ridica comanda. Comenzile se proceseaza pana in ora 14. Daca ati plasat comanda dupa aceasta ora, ea va fi procesata a doua zi iar timpul de livrare se calculeaza din momentul in care coletul a plecat de la noi.

Dupa ce comanda a fost ridicata de la noi totul depinde de curier. Timpul de livrare cade in responsabilitatea acestuia. In mod normal ei garanteaza livrarea in 24 – 48 ore dar sunt si situatii exceptionale cum ar fi volumul, conditiile meteo cat si zilele libere legale si cele de weekend. Acestea pot prelungi durata de livrare. Multumim pentru inteleger.

Comanda se livreaza prin curier rapid in mod normal dar in cazul in care localitatea dumneavostra nu face parte din lista localitatilor standard Fan Curier (si ati ales acesta metoda de livrare), comanda va fi expediata prin GLS Curier.

Livrare prin curier (deschidere colet) cost 39 RON

Acest serviciu este disponibil numai in localitatile din lista standard Fan Curier.

Aceasta metoda de transport se achita si in cazul in care comanda depaseste 300RON iar dumneavostra doriti deschiderea coletului la livrare.

Transport Gratuit

pentru comenzi de peste 300 Lei

Retur usor in 14 zile

garantam banii inapoi sau schimbarea produsului

Depozit in Romania

Trimitem coletele din tara

Tranzactii 100% securizate

Netopya / MasterCard / Visa